Angajare si castiguri in service-uri auto!

 

Angajare si castiguri in service-uri auto

Un simplu search pe google ne-a facut sa realizam ca putine sunt informatiile despre cum te poti angaja in industria auto si care sunt castigurile pe care le poti obtine. Daca in trecut simpla terminarea a liceului era indeajunsa pentru a ajunge mecanic astazi lucrurile s-au dezvoltat si exista atat facultati de specialitate cat si cursuri profesionale si acreditate.

Piata are nevoie de profesionisti de aceea ei sunt cautati la orice ora, intradevar admitem faptul ca nu sunt platiti ca in strainatate insa eforturile s-au resimtit de la an la an. Pentru a se asigura ca un vehicul functioneaza la eficienta maxima mecanicul auto trebuie sa aiba cunostinte de mecanica, sisteme auto computerizate, precum si acces la informatii tehnice. Trebuie sa ajunga sa cunoasca indeaproape specificatiile fiecarei marci de automobil in functie de an si model.

Identificare problemei poate fi usoara si evidenta, alteori poate fi greu de identificat  si necesita pregatire tehnica si o diagnosticare specializata.  Exista si cazuri , ce-i drept rare, cand cauza defectiunii se  identifica de catre mecanic intr-un timp mai lung, desi acesta este bine pregatit. Relatia cu clientul este foarte importanta, dorinta tuturor este ca acesta sa devina client permanent daca masina este reparata corect si intr-un timp scurt.

Industria  service-urilor auto nu inseamna angajare doar ca mecanici , tinichigii, vopsitori si ingineri auto. Exista multe companii care sunt distribuitori autorizati de piese auto si asigura suport ,consultanta si training profesionistilor din service-urile auto. Printre aceste companii se numara in top 3 si Augsburg International. In astfel de companii poti face munca de birou, munca de teren sau chiar ajunge foarte repede in puncte cheie si de decizie ale companiei. Augsburg International este una dintre companiile cautate de proaspeti stundenti iesiti de pe bancile facultatii si asta pentru ca mereu au fost de real ajutor in sustinerea tinerilor. Scoala Augsburg a format, de-a lungul timpului, specialisti pe care ii regasesti in cadrul companiei dar si in pozitii cheie al altor compani cu profil complementar. Poate nu va vine sa credeti insa si femeile lucreaza in acest domeniu, au acceptat aceasta provocare si o duc profesionist pana la capat, intr-o lume care parea exclusiv dedicata barbatilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>