Augsburg Academy

Augsburg Academy
Luna Noiembrie vine cu noutati pentru voi si cu o sectiune pe canalul de Youtube dedicata pasionatilor din industria auto. Gandindu-ne ce am mai putea face sa va ajutam cu informatii valoroase am venit cu ideea de a transmite anumite teme si pe Youtube. Ideile de teme nu au intarziat sa apara, iar in urma brainstorming-ului am ajuns la 6 teme atat BtoB cat si BtoC. Printre temele abordate avem:” De ce sa imi repar masina intr-un service independent si nu la un dealer auto?”, „Ce sa alegi pretul sau calitatea produselor?” acestea sunt doua dintre temele abordate, va lasam pe voi sa descoperiti ce teme vor mai urma.

Alaturi de noi au fost colegii nostrii Sabina Maidan, moderator, si Nicu Chirtoaca, invitat, care va vor fi gazde timp de 6 episoade.  Atat Sabina cat si Nicu sunt dornici sa afle parerile voastre, de aceea va invita sa comentati, iar daca v-au placut sa ii distribuiti si prietenilor vostrii. Emotiile au fost mari si inca sunt in asteptarea parerilor voastre, daca aveti idei de noi subiecte sau propuneri va rugam sa comentati la acest post, iar noi vom tine cont de parerea dumneavoastra.

Pentru ca vorbim de Youtube si de video-uri v-am pregatit un teaser a filmuletelor ce vor urma a fi publicate. Vizionare placuta si nu uitati Augsburg International este partenerul tau German!

Filmare_Youtube_1 Filmare_Youtube_2 Filmare_Youtube_3 Filmare_Youtube_4 Filmare_Youtube_5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>