Bine ați venit pe Blogul Augsburg International

 

Augsburg International

 

Augsburg International este unul dintre principalii importatori și distribuitori de piese auto, uleiuri, anvelope, accesorii, echipamente și utilaje pentru service, distribuitor autorizat al celor mai consacrați producători pe segmentul aftermarket mecanică, lider în România pe segmentul de piese auto originale și elemente de caroserie aftermarket.

De aici vei afla știri interesante și noutățile din industria auto.

Rămâi conectat la pagină! Revenim cu știri în curând!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Bine ați venit pe Blogul Augsburg International”

  1. Buna seara. Ma numesc Marinescu George Cristian, sunt student al Facultatii de Mecanica din Craiova, specializarea Autovehicule Rutiere si as dori mai multe informatii cu privire la accesarea de fonduri europene pentru construirea unui service auto afiliat lantului Progarage , in apropiere de Targu Jiu. Astept un raspuns pe adresa de mail. Va multumesc!

    1. Buna ziua,

      Va multumim pentru mesajul transmis. Datele dumneavoastra de contact au fost trimise catre colegii nostri care se ocupa de Fondurile Europene si conceptul ProGarage. In cel mai scurt timp veti fi contactat de acestia. Urmariti blogul nostru si in curand vom avea si un articol dedicat Fondurilor Europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>