Fonduri nerambursabile pentru viitorul tau service!

Fonduri Europene

Primul nostru articol a fost despre cum sa iti infiintezi un service auto. Pentru ca banii sa nu mai fie o problema ne-am gandit sa va oferi cateva detalii despre cum poti accesa bani Europeni pentru implinirea unui vis, un service auto.

Una dintre masurile care pot fi accesate este Programul  National de Dezvoltare Rurala , SUBMASURA 6.4 „SPRIJIN PENTRU INVESTITII IN CREAREA SI DEZVOLTAREA DE ACTIVITATI NON-AGRICOLE”  acorda  finantare nerambursabila 200.000 euro pentru constructia, extinderea si/sau modernizarea si dotarea cladirilor,  achizitionarea si costurile de instalare, inclusiv in leasing de utilaje, instalatii si echipamente noi si investitii intangibile, achizitionarea sau dezvoltarea de software si achizitionarea de brevet, licente, drepturi de autor, marci. 200.000 euro fonduri europene pentru service auto in mediul rural.

Intensitatea sprijinului nerambursabil este de 70% dar se poate majora pana la 90% pentru solicitantii care desfasoara activitati de productie, servicii medicale, sanitar veterinare si agroturism sau pentru fermierii care isi diversifica activitatea de baza agricola prin dezvoltarea unor activitati neagricole.

Constructia si dotarea service-urilor auto este finanta prin fonduri europene, conditia principala este ca solicitantul sa detina terenul pe care urmeaza sa se faca investitia inainte de depunerea proiectului daca solicita finantare pentru constructia halei sau contract de inchiriere pe minim 6 ani daca solicita fonduri doar pentru achizitia de echipamente.

CINE POATE APLICA?

Micro-intreprinderile si intreprinderile non-agricole mici existente si nou-infiintate (start-up) din spatiul rural *Fermierii sau membrii unor gospodarii agricole (autorizati cu statut minim pe PFA) care isi diversifica activitatea de baza Agricola prin dezvoltarea unei activitati non-agricole in zona rurala in cadrul intreprinderii deja existente, incadrabile in micro-intreprinderi si intreprinderi mici, cu exceptia persoanelor fizice neautorizate. Firmele beneficiare nu trebuie sa aiba datorii la stat.

Investirii pentru prestare de servicii:

 • Servicii de reparatii masini, unelte, obiecte casnice;

Valoarea fiantarii nerambursabile:

 • max 200.000 Euro / beneficiar pe 3 ani fiscali ( sprijin minim);
 • 70-90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile

Pot aplica: micro-intreprinderi  si intreprinderi non-agricole mici existente si nou-infiintate ( start-ups) din spatial rural.

Anul acesta sesiunea este deschisa pana pe 30 octombrie, iar bugetul alocat este de 57 mil euro, insa se va redeschide si vor fi fonduri pana in 2020, in functie de proiectele depuse si sumele solicitate.Depunerea proiectelor se va efectua online, iar evaluarea va dura circa 3 luni. Beneficiarii pot solicita avans 50% pentru demararea investitiei.

Daca articolul v-a trezit interesul va asteptam sa ne lasati comentariile voastre, iar noi va vom rasplati cu o consultatie gratuita pentru accesarea fondurilor europene in domeniul auto oferita de catre partenerii nostri.

16 thoughts on “Fonduri nerambursabile pentru viitorul tau service!”

  1. Buna ziua,

   Sesiunea este deschisa pana pe 30 octombrie insa exista posibilitatea ca aceasta sa se prelungeasca si in noiembrie.

   Se redeschide in ianuarie -februarie.

   Daca aveti mai multe intrebari va rugam sa ne lasati un numar de telefon si un email sa va putem contacta.

 1. Buna seara,
  as fi interesat de accesarea acestor fonduri si as vrea sa stiu ce sanse am,detin teren intravilan la sat si am studii in domeniu.As fi recunoscator daca ati putea sa imi oferiti consultanta mai detaliata.Numarul meu de telefon 0741760112.Va multumesc anticipat

 2. doresc mai multe informatii ba chiar doresc sa aplic pt aceste fonduri.poate reusesc chiar sa pregatesc toate docuentele necesare si sa le depun la inceputul anului viitor.astept sa ma contactati

 3. Buna ziua,
  as fi interesat de accesarea de fonduri europene pentru un auto service. Am in proprietate un teren intravilan intr-o comuna si as dori sa stiu care sunt pasii pentru a demara un proiect, cat si conditiile pentru a putea desfasura activitatea.

  Multumesc

 4. Buna ziua,

  Ma intereseaza deschiderea unui service auto in zona rurala prin colaborare cu, compania dvoastra si finantare europeana. As dori mai multe informatii in acest sens. Nr de tel: 0722569031; 0784640844

 5. Buna ziua,
  Din raspunsul pe care l-am primit la commentul pe care l-am lasat in Octombrie 15, 2015 am inteles ca o sa fiu contactat de colegii dumneavoastra dar nu am primit nici un semn.Va rog sa vedeti unde apare problema si sa imi dati si mie de stire.Multumesc

 6. Buna ziua,

  mi se pare interesant articolul, is curios cum merge treaba cu accesarea fondurilor europene. As dori sa pornesc o afacere in domeniu in Oradea. As dori sa colaborez in vederea asta cu dvs.

  Cu stima, Cristi Oros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>