Imi aleg piesele de schimb in functie de..??

Masina piese de schimb Augsburg International

Imi aleg piesele de schimb in functie de..?? O intrebare la care multi dintre noi avem raspunsuri diferite, fiecare are propriile criterii de a alege ce considera el ca este mai bun pentru masina lui. Criteriile sunt multiple, insa cel mai important lucru este sa alegem in functie de recomandarile pe care le face un furnizor specializat . Majoritatea alegem in functie de pret, insa veti vedea ca pretul nu este singurul motiv pentru care trebuie sa alegem o piesa sau nu, factori multipli pot influenta pana si pretul piesei.

Increderea in producatorul piesei este un punct important in alegerea piesei pentru masina dumneavoastra.  Asigurati-va ca producatorul ales are recenzii bune, iar nivelul credibilitatii este unul ridicat in randul clientilor. Un furnizor specializat  va poate furniza o gama larga de produse, atat piese originale cat si piese aftermarket, si va poate asigura ca produsele folosite sunt la cea mai inalta calitate.

Este foarte important si montajul pieselor. Asigurati-va ca montajul pieselor il faceti intr-un service autorizat care va ofera garantie.

Piesele de schimb originale maresc costul reparatiei, in timp ce piesele aftermarket ofera un cost de reparatie mai scazut cu 22% , asa cum releva un studiu recent realizat pe un numar de 1719 respondenti din Romania.

Ce-i drept, nu toate piesele originale se regasesc in varianta aftermarket, dar in majoritatea cazurilor veti gasi piesele uzuale necesare reviziei.

Pentru piesele aftermarket puteti gasi preturi diferite, in functie de producator.

Noi va recomandam sa consultati un furnizor specializat care va ofera garantie

Aveti grija ca de cele mai multe ori un pret foarte mic poate ascunde o piesa contrafacuta, care va poate pune in pericol functionalitatea masini.

In concluzie asigurati-va ca furnizorul este unul de incredere iar credibilitatea acestuia este garantata de fosti clienti, fiti sigur ca piesa comandata si montata este recomandata de un specialist si indreptati-va catre un echilibru intre calitate si pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>