romana
english

Concepte service

PROGARAGE

ProGarage este o retea independenta de service-uri dezvoltata de GAU International in domeniul reparatiilor. Reteaua ProGarage este alcatuita din ateliere service recunoscute pentru standardul ridicat de calitate cu peste 5160 parteneri in 21 tari.
Detalii »

BCS

Reteaua Bosch Car Service este o retea de service-uri auto independente, cu peste 15.000 de parteneri in peste 150 de tari.

Detalii »

BSI

BSI este un modul de vanzare si service destinat service-urilor auto multimarca, cu specializarea in diagnosticarea si interventia asupra sistemelor de injectie diesel si benzina.
Detalii »

BSF

BSF este un modul de vanzare si service destinat service-urilor auto multimarca*, cu specializarea in diagnosticarea si interventia asupra sistemelor de franare ale autovehiculelor. Detalii »

ATE

Centrul de frana ATE reuneste ateliere independente specializate in reparatia franelor, partenere ale unui brand puternic si cunoscut in domeniul sistemelor de franare: ATE, membru al concernului Continental.
Detalii »

KYBSS

KYBSS este primul modul de vanzare si service destinat service-urilor auto multimarca, cu specializarea in diagnosticarea si interventia asupra suspensiei autovehiculelor.


Detalii »

CSP

CSP – Castrol Service Plus este o retea de service-uri independente dedicata celor care utilizeaza si recomanda Castrol
Detalii »

WOLF

Wolf – Wolf un concept inovativ care aduce o noua retea de service-uri independente adresata celor care utilizeaza si recomanda produsele Wolf.
Detalii »