Şoseaua de Centură 5-6
Chiajna, Ilfov

+(40) 374 134 700
office@augsburg.ro

Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Sambata 9.00 - 13.00, Duminica Inchis

Plățile electronice reduc costurile de afaceri în multe feluri. De exemplu, riscurile sunt minimizate pe măsură ce proprietarii de afaceri obțin mai multă vizibilitate asupra  tranzacțiilor efectuate și relațiile sunt îmbunătățite pe măsură ce furnizorii sunt plătiți mai repede. În general, soluțiile moderne de plată stimulează creșterea afacerii și din acest motiv Augsburg International a decis sa colaboraze cu myPOS.

Paula Stan, CFO Augsburg International, explica “Valorificarea potențialului plăților în timp real și a soluțiilor fintech moderne este esențială pentru creștere. Pentru Augsburg, integrarea plăților contactless este o modalitate de a elimina costurile ridicate asociate cu gestionarea numerarului și a oricăror pierderi potențiale. Am ales să folosim platforma myPOS și să ne dotăm șoferii cu terminale inteligente myPOS pentru a simplifica lumea complexă a tranzacțiilor financiare B2B.”

Provocarea: rezolvarea multor nevoi de plată cu un singur instrument

Cu o prezență solidă pe piața din România începând din anul 1996, compania Augsburg International s-a impus ca distribuitor oficial și partener de încredere al celor mai consacrați producători de piese auto la nivel international. O echipă dedicată de peste 600 de persoane asigură cele mai înalte standarde pentru importul și distribuția en-gros de piese de schimb, mecanică și caroserie, echipamente de service, servicii de managementul flotei, pentru autoturisme, vehicule comerciale și camioane, prin rețeaua proprie de depozite regionale.

Provocarea cu care s-a confruntat Augsburg a fost să găsească o soluție all-in-one care să-i ajute pe șoferii săi să efectueze mai multe operatiuni cu un singur dispozitiv

  • Acceptarea plăților contactless
  • Tipărirea chitanțelor pentru toate plățile – card și numerar
  • Emiterea facturilor
  • Gestionarea rambursărilor
  • Trimiterea cererilor de plată
  • Extragerea rapoartelor customizate

Compania căuta o platformă fintech care să ofere decontarea instantanee a banilor și care să permită personalului să vadă în timp real ce încasează șoferii. În plus, Augsburg căuta o soluție care să poată fi integrată cu sistemul ERP al companiei.

Soluția myPOS: dispozitive POS cu android integrate cu aplicatia Augsburg

Augsburg a exploatat puterea Android și a reusit impreuna cu myPOS sa dezvolte o aplicație care să răspundă nevoilor specifice ale companiei și să aibă un modul de plată cu cardul. Aplicația a fost apoi integrată cu platforma myPOS și un dispozitiv POS inteligent. Astăzi, Augsburg utilizează peste 350 de dispozitive myPOS Carbon și profită de contul gratuit myPOS e-money business pe care îl primesc toți clienții myPOS.

Augsburg a ales terminalul de plata myPOS Carbon – un terminal POS inteligent rezistent la praf și șocuri, cu o imprimantă termică de înaltă presiune și o casă de marcat bazată pe cloud. myPOS Carbon salvează șoferii companiei Augsburg de dificultatea de a transporta două dispozitive – unul cu aplicația și altul cu o imprimantă.

“Înainte de implementarea myPOS, șoferii companiei s-au ocupat doar de numerar. Acest lucru a fost asociat cu probleme legate de reportarea și depunerea fondurilor și probleme cu rapoartele financiare. Acum, Augsburg beneficiaza de securitate și control, deoarece totul este automatizat și toate datele sunt disponibile în timp real după ce toate plățile au fost integrate în sistemul ERP al companiei”, a declarat Adriana Sorescu, Sales Manager myPOS Romania care colaborează îndeaproape cu Augsburg International pentru a ajuta compania să găsească cea mai bună soluție fintech.

Adriana a adăugat: “Beneficiile evoluției peisajului plăților B2B sunt multe, iar pe măsură ce companiile continuă să descopere valoarea plăților în timp real, tot mai multe companii se vor îndepărta de metodele tradiționale de plată. De aceea, este important ca fiecare afacere, indiferent cât de mică este, să rămână informată cu privire la tendințe și să caute soluții de plată mai bune, care să o ajute să profite de orice oportunitate.”

 

Descopera mai multe aici: https://www.mypos.com/ro-ro/mypos-rezolva-provocarile-de-plata-din-augsburg