Şoseaua de Centură 5-6
Chiajna, Ilfov

+(40) 374 134 700
office@augsburg.ro

Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Sambata 9.00 - 13.00, Duminica Inchis

Augsburg International, una dintre cele mai importante companii romanesti in domeniul distributiei de piese auto, anunta cu mandrie parteneriatul cu Simone Tempestini, campionul national la raliuri. Aceasta colaborare strategica isi propune sa duca performantele in competitiile auto la un nou nivel si sa sprijine excelenta in sporturile cu motor din Romania.
Prin acest parteneriat cu Simone Tempestini, dorim sa ne reafirmam angajamentul fata de excelenta in sport. Simone Tempestini, cu un palmares impresionant si multiple titluri de campion, este un exemplu de dedicare si profesionalism, de care ne leaga valori comune precum competitivitatea si dorinta de a fi mereu pe primul loc. Aceasta colaborare reprezinta o sinergie perfecta intre doua forte puternice in lumea automobilistica, menita sa propulseze performantele sportive la noi inaltimi si sa aduca un plus de valoare in competitiile de profil.
Recent, Simone Tempestini impreuna cu Sergiu Itu au reusit sa obtina o victorie spectaculoasa la Raliul Clujului, confirmand inca o data talentul incontestabil si determinarea care ii caracterizeaza. Intr-o competitie acerba, unde fiecare secunda conteaza, Simone a demonstrat ca este in varful clasamentului, gestionand cu maiestrie fiecare viraj si obstacol. Este a opta victorie obtinuta la Cluj, care egaleaza un record national si le confirma statutul de Campioni ai Romaniei pe Asflat in 2024.
Raliul Clujului a fost o competitie intensa, care a pus la incercare limitele masinilor si ale pilotilor. Traseul provocator a necesitat nu doar viteza si precizie, dar si o strategie bine pusa la punct si o echipa de suport de incredere. Simone Tempestini, impreuna cu Sergiu Itu si restul echipei, au demonstrat o sincronizare perfecta si o abordare profesionista, abilitati care au contribuit decisiv la obtinerea locului intai. Fiecare detaliu a contat, de la setarile tehnice ale masinii pana la suportul logistic, si toate acestea au functionat impecabil sub presiunea competitiei.
Suntem entuziasmati de oportunitatile pe care acest parteneriat le va aduce in viitor si asteptam cu nerabdare sa vedem noi succese in competitiile care urmeaza.