Şoseaua de Centură 5-6
Chiajna, Ilfov

+(40) 374 134 700
office@augsburg.ro

Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Sambata 9.00 - 13.00, Duminica Inchis

In luna iunie a anului 2024, Demovanul Augsburg International a intreprins o noua calatorie prin diverse orase din Romania, cu scopul de a va oferi sansa sa descoperiti si sa testati cele mai noi tehnologii, intr-un mediu practic si interactiv.
Echipa a vizitat orasele Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Braila, Galati, Ploiesti, Targoviste, Valenii de Munte, Campina, Arad, Petrosani, Oradea si Zalau, demonstrand angajamentul nostru ferm de a ajunge cat mai aproape de comunitatile locale si de a intelege nevoile specifice ale fiecarui client. Prin aceasta initiativa, dorim sa oferim solutii personalizate si suport tehnic de inalta calitate, direct in inima oraselor vizitate.
Itinerariul a fost gandit pentru a acoperi o arie geografica larga si diversificata, reflectand astfel dorinta de a deservi o gama variata de comunitati. In fiecare oras, demovanul a fost gazda unor demonstratii live ale celor mai noi tehnologii si echipamente, oferind participantilor sansa de a interactiona in mod direct cu produsele. Fiecare oprire a fost o oportunitate de a educa si inspira profesionalismul in utilizarea acestor produse.
Prin aceasta campanie, continuam sa raspundem intr-un mod prompt si eficient cerintelor dumneavoastra. Vom vizita curand si alte orase din Romania din dorinta de a furniza nu doar produse de calitate, ci si un serviciu de suport care pune accent pe nevoile dumneavoastra.