Şoseaua de Centură 5-6
Chiajna, Ilfov

+(40) 374 134 700
office@augsburg.ro

Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Sambata 9.00 - 13.00, Duminica Inchis

Pe 27 iunie 2024, Augsburg International a organizat un curs tehnic deosebit de important, dedicat sistemelor de ambreiaj, la Hotel Europa din Baia Mare. Evenimentul a fost susținut de expertul Emil Nagy Vass și a reunit profesioniști din domeniul auto interesați să își aprofundeze cunoștințele și să descopere soluții eficiente pentru întreținerea și repararea sistemelor de ambreiaj.

 

Tematica Abordată

Cursul a avut ca subiect principal ambreiajele Valeo, oferind participanților o perspectivă detaliată asupra evoluției acestor sisteme și a procedurilor corecte de intervenție. În cadrul evenimentului, au fost discutate următoarele aspecte:

– *Evoluția sistemelor de ambreiaj*: Participanții au înțeles cum au evoluat aceste componente esențiale ale vehiculelor moderne și importanța lor în funcționarea optimă a motoarelor.
– *Evaluarea și analiza defectelor*: Studiile de caz prezentate au ajutat participanții să identifice și să analizeze defectele comune care se manifestă la nivelul principalelor componente ale sistemelor de ambreiaj.

Întrebări Esențiale Dezbătute:

Pe parcursul cursului, participanții au primit răspunsuri la câteva întrebări esențiale, care i-au ajutat să înțeleagă mai bine funcționarea și întreținerea sistemelor de ambreiaj:

– Unde și cum se lubrifiază anumite componente?
– Cum se aerisește un circuit hidraulic de acționare?
– Cum se identifică vizual un kit de ambreiaj care include un sistem de compensare a uzurii și cum se montează corect acesta?

Beneficiile Participării

Evenimentul a oferit participanților oportunitatea de a:

– Înțelege în detaliu evoluția și funcționarea sistemelor de ambreiaj.
– Învăța cum să identifice și să analizeze mai ușor defectele prin studii de caz practice.
– Descoperi soluțiile optime pentru întreținerea și repararea ambreiajelor Valeo.

Mulțumim tuturor participanților pentru implicare și interes! A fost o experiență educativă și interactivă, care a contribuit la dezvoltarea profesională a celor prezenți. Rămâneți aproape pentru viitoarele noastre evenimente tehnice și nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în domeniul auto!

Pentru mai multe informații despre evenimentele noastre viitoare și înscrieri, vizitați site-ul nostru sau contactați reprezentanții de vânzări Augsburg International.