Şoseaua de Centură 5-6
Chiajna, Ilfov

+(40) 374 134 700
office@augsburg.ro

Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Sambata 9.00 - 13.00, Duminica Inchis

Pe 19 iunie 2024, Augsburg International a organizat un eveniment tehnic deosebit, dedicat supapelor EGR, la Hotel Impero din Oradea. Cursul a fost susținut de expertul Liviu Săceleanu și a avut scopul de a oferi participanților cunoștințe aprofundate și soluții practice privind funcționarea și întreținerea supapelor EGR.

Desfășurarea Evenimentului

Evenimentul a început la ora 17:30 și a fost structurat în două părți, cu o pauză de cină între ele. În prima parte, participanții au învățat despre funcționarea detaliată a supapelor EGR și despre tipurile existente, urmată de o sesiune de studii de caz pentru a identifica mai ușor defecțiunile comune. După pauza de cină, cursul a continuat cu discuții despre metodele eficiente pentru întreținerea supapelor EGR și răspunsuri la întrebările tehnice ale participanților.

Subiectele Abordate

Funcționarea Detaliată a Supapelor EGR

Liviu Săceleanu a explicat în detaliu cum funcționează această componentă esențială a motoarelor moderne, subliniind importanța sa pentru reducerea emisiilor și pentru eficiența motorului.
Identificarea Defecțiunilor

Prin intermediul studiilor de caz, participanții au învățat să recunoască și să diagnosticheze defecțiunile supapelor EGR, beneficiind de exemple concrete și soluții practice.

Soluții Optime de Întreținere

Sesiunea a inclus discuții despre cele mai bune practici și metode eficiente pentru întreținerea supapelor EGR, asigurându-se că participanții au plecat cu cunoștințe valoroase pentru aplicarea în activitatea lor zilnică.

Întrebări Esențiale

Pe parcursul evenimentului, au fost oferite răspunsuri la întrebări esențiale, cum ar fi:

  • Cum funcționează supapa EGR?
  • Ce tipuri de EGR există?
  • Cum recunoști o supapă EGR defectă?
  • Care sunt cele mai întâlnite defecțiuni?

Beneficiile Participării

Participanții au avut ocazia să:

  • Înțeleagă în detaliu funcționarea supapei EGR.
  • Învețe să identifice defecțiunile prin studii de caz.
  • Descopere soluțiile optime de întreținere pentru supapele EGR.
  • Găsească răspunsuri la întrebările tehnice specifice.

Concluzie

Mulțumim tuturor participanților pentru implicare și interes! Evenimentul a fost un real succes, oferind participanților cunoștințele necesare pentru a aborda provocările legate de supapele EGR cu încredere. Rămâneți aproape pentru viitoarele noastre evenimente tehnice și continuați să vă dezvoltați competențele alături de Augsburg International.