Şoseaua de Centură 5-6
Chiajna, Ilfov

+(40) 374 134 700
office@augsburg.ro

Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Sambata 9.00 - 13.00, Duminica Inchis

Termeni si Conditii

INTRODUCERE

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.augsburg.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

CONTINUT SI DREPTURI DE AUTOR

Continutul, textele si designul site-ului apartin AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. Contractul de prestari servicii incheiat intre AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

COMENZI SI CERERI PENTRU OFERTE DE PRET

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon/fax, sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L.. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site, catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din aces site, pentru folosirea in scop necomercial, mentionand sursa. Este deasemenea permisa pastrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizarii sale numai atat timp cat sunteti conectat la internet.

MATERIALE TRANSIMSE PREZENTULUI SITE

Orice material sau informatie trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale si neproprietare, si ca atare pot fi utilizate de AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau marketingul produselor. Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.

LIMITAREA RASPUDERII

Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite „ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vre-un scop anume. AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. a fost informata asupra posibiltatii aparitiei unor asemenea daune.

DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. prevazute in acest document. AUGSBURG INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

TERMENI SI CONDITII

Aceste termene si conditii reglementeaza folosirea site-ului www.augsburg.ro . Va rugam cititi Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti deacord cu Termenii si Conditiile, nu folositi acest site web. Daca folositi site-ul web, conduita dumneavoastra indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile.