Şoseaua de Centură 5-6
Chiajna, Ilfov

+(40) 374 134 700
office@augsburg.ro

Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Sambata 9.00 - 13.00, Duminica Inchis

Profil COMPANIE

Augsburg International este distribuitor oficial si partener de incredere al celor mai consacrati producatori de piese auto.

Daca vrei sa gasesti cele mai bune si mai fiabile piese pentru clientii tai, Augsburg International este partenerul ideal. Pentru ca noi suntem super-echipa de peste 600 de persoane ce asigura cele mai inalte standarde la importul si distributia en-gros pentru piese de schimb, mecanica si caroserie, echipamente de service, servicii de managementul flotei, pentru autoturisme, vehicule comerciale si camioane, prin reteaua proprie de depozite regionale. Cei mai consacrati producatori auto ne sunt parteneri, iar asta ne onoreaza si ne responsabilizeaza.

MISIUNE, VIZIUNE

MISIUNE

Ce ne dorim? E simplu si complex in aceeasi masura, iar misiunea e indeplinita deja: relatii grozave de colaborare cu angajatii, partenerii si clientii. Suntem inovatori pe piata auto din Romania si pe cartea noastra de vizita scrie: „calitate germana”.

 

VIZIUNE
Viziunea noastra are bataie lunga iar perfectionismul e a doua noastra natura: vrem sa fim cei mai buni in calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor si partenerilor!

Valorile COMPANIEI

interview copy

SERIOZITATE

Suntem cei mai meticulosi: tratam cu atentie fiecare caz si oferim solutii potrivite pentru problemele partenerilor nostri.

diploma copy

CALITATE

Suntem perfectionisti: mereu cautam sa aducem un plus de valoare in ceea ce oferim, pentru ca mereu se poate mai bine.

teamwork copy

COMPETENTA

Suntem competitivi: locul al doilea nu este pentru noi. Iar pentru primul loc ne antrenam perpetuu.

flow-chart copy

DIVERSITATE

Fiecare client e unic, dar la fel sunt si solutiile noastre. Nu orice merge la orice, iar pentru noi fiecare partener e special.

Istoric COMPANIE

2023 Augsburg International implineste 27 de ani de activitate: 40 de depozite, mai mult de 600 de angajati, peste 12.000 de clienti, am depasit 175 mil. euro cifra de afaceri si dezvoltam continuu parteneriatul strategic cu Grupul SAG Elvetia.
2022 Augsburg International devine membru ATR.
2021 In octombrie, Augsburg International isi uneste fortele cu Autonet Group Holding (AGH), parte a grupului SAG, locul cinci in topul aftermarket european.
2020 Compania adauga in portofoliul brandurilor proprii K-STARK – sisteme electrice si E-KRAFT– sisteme de racire. In decembrie 2020, Augsburg International a celebrat 25 de ani de la infiintare.
2019 Incepand din iulie 2019, transportul este externalizat pentru distributia primara.
2018 Adaugam in portofoliu propriile branduri Augsburg International, care se adreseaza segmentului buget. RINGER – angrenare roata, directie si articulatie, suspensie; KRIEGER- franare; STOCKER – filtre; AI Perfect – antigel si consumabile service.
2017 Devenim distribuitor oficial al tuturor brandurilor premium. Portofoliul Augsburg International se intregeste cu branduri precum MANN, SCHAEFFLER, TRW, CONTITECH, NGK NTK, alaturi de cele existente deja: ZF, CASTROL, BOSCH, ATE, BREMBO, TEXTAR, MAHLE, HELLA, GATES, DAYCO, BILSTEIN, KYB.
2016 Implinim 20 de ani de existenta pe piata de profil din Romania.
2015 Optimizarea proceselor din depozitul central prin implementarea unei linii de colectare a produselor semi-automatizate.
2014 Are loc a doua editie Autofest la Palatul Stirbey, 2 zile de eveniment, peste 1000 de vizitatori.
2013 Are loc prima editie Autofest, la Casa Augsburg, 2 zile de eveniment, peste 500 de vizitatori.
2012 Este creata divizia de piese auto pentru camioane.
2011 Augsburg Internatonal isi muta actvitatea intr-un nou depozit central –12.000 m2.
2009 Augsburg Internatonal devine membru GAU Romania.
2008 Augsburg Internatonal incepe expansiunea pe segmentul de mecanica aftermarket.
2007 Augsburg Internatonal devine lider in Romania pe segmentul de piese originale si elemente de caroserie aftermarket si deschide un nou depozit – 5700 m2 in Bucuresti.
2006 Celebrarea a 10 ani de existenta. Primele stocuri de elemente caroserie aftermarket alaturi de sistemul clasic de livrare Just in Time.
2004 Implementarea unui nou sistem de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) in cadrul companiei.
2003 Deschiderea unui nou sediu in Bucuresti, Militari.
2002 Primele Caravane Smart care au adus cresterea brand awareness-ului, consolidand reputatia Augsburg Internatonal in randul clientilor.
1999 Augsburg Internatonal tinteste locul de lider de piata pe segmentul de piese originale si elemente de caroserie aftermarket.
1997  Deschiderea Centrul Auto Bucuresti – Colentina, primul depozit si centru de vanzari piese si service auto specializat pe lucrari de tinichigerie – vopsitorie si mecanica.
1996 Augsburg Internatonal (AI) este infiintata in Campina, cu 6 angajati si o cifra de afaceri de 111.000 euro