Şoseaua de Centură 5-6
Chiajna, Ilfov

+(40) 374 134 700
office@augsburg.ro

Luni - Vineri 9.00 - 18.00, Sambata 9.00 - 13.00
Duminica Inchis

Profil COMPANIE

Augsburg International este distribuitor oficial si partener de incredere al celor mai consacrati producatori de piese auto.

Daca vrei sa gasesti cele mai bune si mai fiabile piese pentru clientii tai, Augsburg International este partenerul ideal. Pentru ca noi suntem super-echipa de peste 600 de persoane ce asigura cele mai inalte standarde la importul si distributia en-gros pentru piese de schimb, mecanica si caroserie, echipamente de service, servicii de managementul flotei, pentru autoturisme, vehicule comerciale si camioane, prin reteaua proprie de depozite regionale. Cei mai consacrati producatori auto ne sunt parteneri, iar asta ne onoreaza si ne responsabilizeaza.

MISIUNE, VIZIUNE

MISIUNEA

Ce ne dorim? E simplu si complex in aceeasi masura, iar misiunea e indeplinita deja: relatii grozave de colaborare cu angajatii, partenerii si clientii. Suntem inovatori pe piata auto din Romania si pe cartea noastra de vizita scrie: „calitate germana”.

VIZIUNE
Viziunea noastra are bataie lunga iar perfectionismul e a doua noastra natura: vrem sa fim cei mai buni in calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor si partenerilor!

Valorile COMPANIEI

interview copy

SERIOZITATE

Suntem cei mai meticulosi: tratam cu atentie fiecare caz si oferim solutii potrivite pentru problemele partenerilor nostri.

diploma copy

CALITATE

Suntem perfectionisti: mereu cautam sa aducem un plus de valoare in ceea ce oferim, pentru ca mereu se poate mai bine.

teamwork copy

COMPETENȚĂ

Suntem competitivi: locul al doilea nu este pentru noi. Iar pentru primul loc ne antrenam perpetuu.

flow-chart copy

DIVERSITATE

Fiecare client e unic, dar la fel sunt si solutiile noastre. Nu orice merge la orice, iar pentru noi fiecare partener e special.

Istoric COMPANIE

1996: Anul de debut pe piata romaneasca pentru Augsburg International. 6 angajati, cifra de afaceri 111.000 euro.
1997: Se deschide Centrul Auto Bucuresti – Colentina, primul depozit si centru de vanzari piese si service auto specializat pe lucrari de tinichigerie – vopsitorie si mecanica.
1999: Augsburg International tinteste locul de lider de piata pe segmentul de piese originale si elemente de caroserie aftermarket.
2002: Primele caravane Smart care au adus cresterea brand awareness-ului, consolidand reputatia Augsburg International in randul clientilor.
2003: Deschiderea noului sediu din Bucuresti, Militari, cu facilitati dedicate tuturor departamentelor.
2004: Implementarea unui nou sistem de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) in cadrul companiei.
2006: Celebrarea a 10 ani de existenta. Primele stocuri de elemente caroserie aftermarket alaturi de sistemul clasic de livrare Just in Time.
2007: Augsburg International, lider in Romania pe segmentul de piese originale si elemente de caroserie aftermarket, deschide un nou depozit – 5700 m2 in Bucuresti.
2008: Augsburg International incepe expansiunea pe segmentul de mecanica aftermarket.
2009: Augsburg International infiinteaza divizia de echipamente si utilaje de service.
2011: : Augsburg International isi muta activitatea intr-un nou depozit central – 12.000 m2.
2012: Este creata divizia de piese auto pentru camioane.
2013: Are loc prima editie Autofest, la Casa Augsburg, 2 zile de eveniment, peste 500 de vizitatori.
2014: Are loc a doua editie Autofest la Palatul Stirbey, 2 zile de eveniment, peste 1000 de vizitatori.
2015: Optimizarea proceselor din depozitul central prin implementarea unei linii de colectare a produselor semi-automatizata.
2016: Implinim 20 de ani de existenta pe piata de profil din Romania. Ne amintim de celebrarea momentului impreuna cu toata echipa Augsburg International, printr-un eveniment dedicat.
2017: Devenim distribuitor oficial al tuturor brandurilor premium. Portofoliul Augsburg International, se intregeste cu branduri precum MANN, SCHAEHHLER, TRW, CONTITECH, NGK, alaturi de cele existente deja: ZF,CASTROL, BOSCH, ATE, BREMBO, TEXTAR, MAHLE, HELLA, GATES, DAYCO, BILSTEIN, KYB
2018: Pentru a intregi oferta si a raspunde tuturor nevoilor partenerilor nostri, adaugam in portofoliu, propriile branduri Augsburg International care se adreseaza segmentului buget. RINGER – sortiment produse: angrenare roata, directie si articulatie, suspensie; KRIEGER – sortiment produse: franare; STOCKER – sortiment produse: filtre; AI Perfect – sortiment produse: antigel si consumabile service.
2019: Augsburg International lanseaza brandul propriu K-STARK– sortiment produse: sisteme electrice.
2020: In anul in care celebreaza 25 de ani de la infiintare, Augsburg International adauga in portofoliul brandurilor proprii un nou brand, e-KRAFT– sortiment produse: sisteme de racire.