EN | RO

Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Duminica Inchis

Profil COMPANIE

Augsburg Internațional este distribuitor oficial și partener de încredere al celor mai consacrați producători de piese auto.

Dacă vrei să găsești cele mai bune și mai fiabile piese pentru clienții tăi, Augsburg este partenerul ideal. Pentru că noi suntem super-echipa de peste 650 de persoane ce asigură cele mai înalte standarde la importul și distribuția en-gros pentru piese de schimb, mecanică și caroserie, echipamente de service, servicii de managementul flotei, pentru autoturisme, vehicule comerciale, camioane, prin reteaua proprie de depozite regionale. Cei mai consacrați producători auto ne sunt parteneri, iar asta ne onorează și ne obligă.

MISIUNE, VIZIUNE

MISIUNEA AUGSBURG

Ce ne dorim? E simplu și complex în aceeași măsură, dar misiunea e bifată deja: relații grozave de colaborare cu angajații, partenerii și clienții. Suntem inovatori pe piața auto din România și pe cartea noastră de vizită scrie: „calitate germană”.

VIZIUNE
Viziunea noastră are bătaie lungă iar perfecționismul e a doua noastră natură: vrem să fim cei mai buni în calitatea serviciilor pe care le oferim clienților și partenerilor!

Valorile COMPANIEI

interview copy

SERIOZITATE

Suntem cei mai meticuloși: tratăm cu atenție fiecare caz și oferim soluții potrivite pentru problemele partenerilor noștri.

diploma copy

CALITATE

Suntem perfecționiști: mereu căutăm să aducem un plus de valoare în ceea ce oferim, pentru că mereu se poate mai bine.

teamwork copy

COMPETENȚĂ

Suntem competitivi: locul al doilea nu este pentru noi. Iar pentru primul loc ne antrenăm perpetuu.

flow-chart copy

DIVERSITATE

Fiecare client e unic, dar la fel sunt și soluțiile noastre. Nu orice merge la orice, iar pentru noi fiecare partener e special.

Istoric COMPANIE

1996: Anul de debut pe piata românească pentru Augsburg Internațional. 6 angajați, cifra de afaceri 111.000 euro.
1997: Se deschide Centrul Auto București – Colentina, primul depozit și centru de vânzări piese și service auto specializat pe lucrari de tinichigerie – vopsitorie și mecanică.
1999: Augsburg Internațional țintește locul de lider de piață pe segmentul de piese originale și elemente de caroserie aftermarket.
2002: Primele caravane Smart care au adus creșterea brand awareness-ului, consolidând reputatia AI în rândul clienților.
2003: Deschiderea noului sediu din București, Militari, cu facilități dedicate tuturor departamentelor.
2004: Implementarea unui nou sistem de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) în cadrul companiei.
2006: Celebrarea a 10 ani de existență. Primele stocuri de elemente caroserie aftermarket alături de sistemul clasic de livrare Just in Time.
2007: Augsburg Internațional, lider în România pe segmentul de piese originale și elemente de caroserie aftermarket, deschide un nou depozit – 5700 m2 în București.
2008: Augsburg Internațional începe expansiunea pe segmentul de mecanică aftermarket.
2009: Augsburg Internațional înființează divizia de echipamente și utilaje de service.
2011: Augsburg Internațional își mută activitatea într-un nou depozit central – 12.000 m2.
2012: Este creată divizia de piese auto pentru camioane.
2013: Are loc prima editie Autofest, la Casa Augsburg, 2 zile de eveniment, peste 500 de vizitatori.
2014: Are loc a doua editie Autofest la Palatul Stirbey, 2 zile de eveniment, peste 1000 de vizitatori.
2015: Optimizarea proceselor din depozitul central prin implementarea unei linii de colectare a produselor semi-automatizată.
2016: Împlinim 20 de ani de existenta pe piata de profil din Romania. Ne amintim de celebrarea momentului impreuna cu toata echipa Augsburg International, printr-un eveniment dedicat.
2017: Devenim distribuitor oficial al tuturor brandurilor premium. Portofoliul Augsburg International, se intregeste cu branduri precum MANN, SCHAEHHLER, TRW, CONTITECH, NGK, alaturi de cele existente deja: ZF,CASTROL, BOSCH, ATE, BREMBO, TEXTAR, MAHLE, HELLA, GATES, DAYCO, BILSTEIN, KYB
2018: Pentru a întregi oferta si a raspunde tuturor nevoilor partenerilor nostri, adaugam in portofoliu, propriile branduri Augsburg International care se adreseaza segmentului buget. RINGER – sortiment produse: angrenare roata, directie si articulatie, suspensie; KRIEGER – sortiment produse: franare; STOCKER – sortiment  produse: filtre; AI Perfect – sortiment produse: antigel si consumabile service